


Liköörillä maustettu mansikka-valkosuklaatiramisu
25 min
Kesän tiramisu maustetaan mansikoilla. Mansikkatiramisussa maistuu ihanasti valkosuklaa ja mantelilikööri.
Reseptin ainekset
4–6 annosta
100 g
valkosuklaata
2 ½ dl
espressoa
½ dl
mantelilikööriä
400 g
mansikoita
2 dl
kuohukermaa
1 prk
mascarponea (250 g)
1 dl
tomusokeria
24
savoiardikeksiä (yht. 200 g)
Mansikka-valkosuklaatiramisu – ohje:
- Raasta valkosuklaa. Mausta kahvi liköörillä. Viipaloi mansikat.
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon mascarpone ja sokeri.
- Kasta keksit espressoon. Laita puolet kekseistä tarjoiluastiaan. Lusikoi päälle puolet kerma-mascarponeseoksesta. Asettele päälle mansikkaviipaleita ja puolet valkosuklaaraasteesta. Tee toinen samanlainen kerros. Tiramisu on valmis.
Katso myös perinteisen italialaisen tiramisun resepti!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat